Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1.Γενικοί Όροι Χρήσης

Το www.worktogether.gr είναι το ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων (ψηφιακών ή μη) και υπηρεσιών (εφεξής «ηλεκτρονικό κατάστημα») της εταιρείας με την επωνυμία «WORK TOGETHER» και τον διακριτικό τίτλο «WorkTogether» που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, οδός Κλεομένους, αριθμός 7, με Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 152624, με Α.Φ.Μ.: 168676795 της Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπωντηλ. 6936982550 και ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας [email protected] (εφεξής «Εταιρεία»).

 

Οι παρόντες Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης του Δικτυακού τόπου και Αγορών, οι οποίοι περιλαμβάνουν ως αναπόσπαστο τμήμα και ενιαίο σύνολο τους Γενικούς Όρους Αγοράς, την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies  (εφεξής οι «Όροι Χρήσης» ή «Γενικοί Όροι» ή «Όροι»), καλύπτουν αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων ή/και υπηρεσιών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Εταιρείας μας και καθορίζουν τους όρους και τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα περιηγείστε στο Δικτυακό μας τόπο, θα κάνετε χρήση του περιεχομένου του και των Υπηρεσιών του (πχ Εγγραφή Μέλους, Newsletters), ή/και θα συναλλάσσεστε στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, διενεργώντας αγορές, και θα διέπουν εν γένει τη σύμβαση πώλησης που τυχόν συνάψετε με την WorkTogether για την αγορά προϊόντων από το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. Κάθε Χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος (εφεξής ο «πελάτης», «χρήστης» ή «επισκέπτης» αντίστοιχα) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος Χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει οποτεδήποτε τους όρους χρήσης.

Πριν εισέλθετε στο Δικτυακό Τόπο και κάνετε χρήση των Υπηρεσιών του ή προβείτε σε αγορές στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις και να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς. Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποια διευκρίνιση ή πληροφορία αναφορικά με τους Όρους και Προϋποθέσεις, ή έχετε κάποια διαφωνία, επιφύλαξη ή απορία σχετική, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της WorkTogether, με έναν από τους τρόπους επικοινωνίας που αναφέρονται στη σχετική ενότητα «Επικοινωνία», πριν τη διενέργεια οποιασδήποτε πράξης σας στο www.worktogether.gr

 

  1. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα:

H εταιρεία δεσμεύεται ως προς την αλήθεια, την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αναφορικά με την ταυτότητα και τα στοιχεία τόσο της εταιρείας όσο και των προμηθευτών/ συνεργατών της, αλλά και τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων ή/και υπηρεσιών που διαθέτει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η εταιρεία επιφυλάσσεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη, που έγιναν εκ σφάλματος, παραδρομής ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας και τα οποία θα διορθώσει εφόσον υποπέσουν στην αντίληψή της. 

Παρακαλούνται οι χρήστες της πλατφόρμας, πριν προχωρήσουν σε αγορά μέσω αυτής, να ελέγξουν τα στοιχεία των τίτλων των σημειώσεων που διατίθενται και να ενημερώνουν άμεσα την Εταιρεία, στο mail της:[email protected], για τυχόν λάθη (τεχνικά ή τυπογραφικά ή οποιασδήποτε άλλης μορφής). Επιπλέον, παρακαλούνται να ελέγχουν και να επιβεβαιώνουν την ορθότητα ή μη κατάταξης των σημειώσεων τους στις αντίστοιχες κατηγορίες μαθημάτων.

 

3.Περιορισμός Ευθύνης- Εγγυήσεων / Δήλωση Αποποίησης

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το σύνολο του περιεχομένου του διαδικτυακού μας ιστοτόπου να διέπεται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα και εφαρμόζουμε κάθε δυνατό μέτρο για την προστασία του από ηλεκτρονικές επιθέσεις και κακόβουλο λογισμικό. Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο –ενδεχομένως και για λόγους εκτός της σφαίρας ευθύνης μας– διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ή να διακόψουμε, προσωρινά, ολικά ή μερικά, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα του διαδικτυακού μας ισοτόπου.  Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν υφίσταται οποιουδήποτε είδους ευθύνη μας για οποιαδήποτε τυχόν ζημία προκληθεί στο χρήστη εξ αφορμής της χρήσης του διαδικτυακού μας ιστοτόπου ή/και των μέσω αυτού παρεχόμενων υπηρεσιών μας, η οποία υποχρεωτικά, θα πρέπει να συνδυάζεται με τη λήψη κάθε πρόσφορου μέτρου ασφάλειας από τον ίδιο.

Γενικότερα και κατά τον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο δεν αναλαμβάνουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιεσδήποτε τυχόν απαιτήσεις, οποιασδήποτε φύσης, ούτε για αποκατάσταση τυχόν οποιαδήποτε ζημίας (θετική, ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά, συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) του χρήστη/επισκέπτη της πλατφόρμας, από αιτία που σχετίζεται με τη λειτουργία ή μη αυτής ή/και τη χρήση της και του περιεχομένου αυτής ή/και την αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτή ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτής ή από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα / υπηρεσίες / πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτής.

Εντός αυτού του πλαισίου, δεν μπορούμε επίσης να εγγυηθούμε ότι η πλατφόρμα μας και οποιοδήποτε άλλο site ή server μέσω των οποίων μεταδίδεται το περιεχόμενο της είναι απαλλαγμένες από ιούς, κακόβουλο λογισμικό και παρόμοια στοιχεία, που μπορεί να επηρεάσουν τον εξοπλισμό σας ή την εγκυρότητα των στοιχείων/πληροφοριών που αποκτήσατε. Επομένως η Εταιρεία μας δεν  αναλαμβάνει την ευθύνη για καμία ζημία και οποιασδήποτε φύσης που πιθανώς προκληθεί σε εσάς εκ των ανωτέρω λόγων (όλως ενδεικτικώς αναφερομένων ζημίας στον εξοπλισμό σας π.χ Η/Υ).

Πιο συγκεκριμένα:

Η Eταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα αναφορικά με την πώληση καθώς και τις διατάξεις του ν. 2251/1994 για την προστασία των καταναλωτών όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

 

Η Eταιρεία στο πλαίσιο των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα ενημερώνει τον πελάτη με βάση τα τηρούμενα κάθε φορά στοιχεία διαθεσιμότητας ή μη των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα αυτών. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία αναλαμβάνει να ενημερώσει εγκαίρως τον πελάτη για τη μη διαθεσιμότητα, οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη.

Η Eταιρεία προσπαθεί να παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στο πλαίσιο καλής πίστης και συναλλακτικών ηθών. Δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.

Η Eταιρεία ουδεμία ευθύνη έχει από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η Eταιρεία δεν δηλώνει με κανέναν τρόπο ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα έγγραφα και στις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται σ’ αυτόν τον διακομιστή είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό. Kάθε τέτοιο έγγραφο και σχετική γραφική απεικόνιση παρέχεται «ως έχει» χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους.

Η Eταιρεία κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη.

Η Eταιρεία λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την πρόσφορη λειτουργία του παρόντος δικτυακού τόπου, σε καμία περίπτωση όμως δεν εγγυάται ότι τα περιεχόμενα, οι ιστοσελίδες και οι τεχνικές διευκολύνσεις και δυνατότητες του δικτυακού τόπου θα παρέχονται ανελλιπώς και χωρίς προβλήματα, ούτε ότι ο δικτυακός τόπος ή/και οι εξυπηρετητές («servers») μέσω των οποίων συνδέεται αυτός, με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή των επισκεπτών/ χρηστών, θα παρέχονται χωρίς ζημιογόνες εφαρμογές οι οποίες εγκαταστάθηκαν εν αγνοία της.

Η Εταιρεία μας, τέλος, δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον πελάτη από τη μη εκπλήρωση των συμβατικών του υποχρεώσεων, η οποία οφείλεται σε γεγονότα ανωτέρας βίας ή εκτός του πεδίου ελέγχου του (όπως ενδεικτικά, αδυναμία παροχής/ βλάβες του δικτύου, καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ).

H WorkTogether δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε είδους ζημία (θετικής, αποθετικής, εξ αμελείας, ένδοσυμβατική ή άλλη) προερχόμενη από την αδυναμία πρόσβασης των χρηστών σ’ αυτό, την παύση του συνόλου ή τμημάτων αυτού, την καθυστέρηση, μη παράδοση, διακοπή ή κακή ποιότητα λήψης των υπηρεσιών του ή απώλειας του περιεχομένου τους, την ύπαρξη κάθε είδους λαθών.

Πλέον των όσων ρητά ορίζονται στο παρόν, η εταιρεία ουδεμία ευθύνη αστική, ποινική, ή άλλως φέρει έναντι υμών ή/και οποιουδήποτε τρίτου έλκει δικαιώματα από εσάς, σε περίπτωση που οποιοσδήποτε από τους ανωτέρω, κατά τη χρήση των υπηρεσιών ή/και των προϊόντων του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος υποστεί ζημία άμεση, έμμεση, παρεπόμενη, οικονομική ή άλλη ζημία, διαφυγόντα κέρδη, οφειλόμενη σε: λάθη, παραλήψεις, τεχνικά κολλήματα, βλάβες ή δυσλειτουργίες των τηλεπικοινωνιακών Δικτύων, του Διαδικτύου, του δικτυακού τόπου, των Internet Service Providers, οριστική ή προσωρινή διακοπή λειτουργίας του δικτυακού τόπου ή ορισμένων υπηρεσιών του ή/και σε διακοπή παροχής ορισμένων προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, γεγονότα, καταστάσεις, ενέργειες, πράξεις ή/και παραλήψεις της εταιρείας WorkTogether ή τρίτων συμπεριλαμβανομένων και των άλλων Χρηστών για τις οποίες η WorkTogether δεν παρέχει εγγυήσεις και δεν φέρει υποχρέωση σύμφωνα με τα οριζόμενα στο παρόν, πληροφορίες και λοιπό περιεχόμενο που τυχόν δημοσιεύουν και κοινοποιούν τρίτα μέρη.

H WorkTogether δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την επικοινωνία σας με τους τρίτους παρόχους υπηρεσιών που διαφημίζουν ή διαφημίζονται στο www.worktogether.gr και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ σας σχέση. 

H WorkTogether δικαιούται να αποκλείσει προσωρινά ή μόνιμα κάποιο μέλος οποτεδήποτε και χωρίς να αναφέρει τους λόγους, δηλαδή να ακυρώσει/διαγράψει/εμποδίσει την πρόσβαση ή/και τη συμμετοχή μέλους (προσωρινά ή/και μόνιμα) χωρίς να απαιτηθεί από το νόμο ή τρίτο, εφόσον η WorkTogether το κρίνει απαραίτητο. Εξυπακούεται ότι το μέλος αυτό απαγορεύεται να γίνει μέλος ξανά της WorkTogether με τα ίδια ή άλλα στοιχεία εκτός και αν η WorkTogether συναινέσει ρητώς σε αυτό. Προς τον σκοπό αυτό το μέλος συναινεί η WorkTogether να διατηρεί τα προσωπικά του στοιχεία στο σύστημά του προκειμένου να είναι σε θέση να ταυτοποιήσει τυχόν μεταγενέστερη προσπάθεια εγγραφής του. Τα ανωτέρω ισχύουν ιδίως (αλλά όχι αποκλειστικώς) σε περίπτωση παραβίασης των όρων χρήσης από το μέλος ή/και σε περίπτωση αιτήματος από οποιαδήποτε Αρχή, Δικαστήριο, ή/ και σε περίπτωση καταγγελίας από τρίτο (δικαιούχο δικαιωμάτων κατά του μέλους).

Τέλος σημειώνουμε πως ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την ορθότητα, την πληρότητα ή την ποιότητα των πληροφοριών των εκπεφρασμένων στις Αξιολογήσεις. Η Εταιρεία δικαιούται να διαγράφει ή και να μη δημοσιεύει απόψεις ή και αξιολογήσεις, οι οποίες κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια αντιβαίνουν στους όρους και στους σκοπούς της. Επομένως ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν αξιώσεις αποζημίωσης ή χρηματικής ικανοποίησης, για ζημιές και βλάβες που προκλήθηκαν εξαιτίας της μη δημοσίευσης τυχόν τέτοιων πληροφοριών ή/και λόγω πληροφοριών και δεδομένων που τυχόν η Εταιρεία μας δεν απέσυρε εκ παραδρομής η λόγω άγνοιας της ύπαρξής τους.

  1. Υποχρεώσεις Χρήστη:

1) Χρήση των υπηρεσιών μας μπορεί να κάνει κάθε φυσικό πρόσωπο με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Την αποκλειστική ευθύνη για τα στοιχεία που δηλώνονται κατά την δημιουργία λογαριασμού ή τη διενέργεια αγορών ως επισκέπτης, την ολοκλήρωση και το περιεχόμενο των συναλλαγών την φέρει ο χρήστης. Σε περίπτωση κατά την οποία διαπιστώσουμε αναλήθεια των δηλωθέντων στοιχείων διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης του λογαριασμού σας.
Κατά την περιήγησή σας στο διαδικτυακό μας ιστότοπο ή/και την πραγματοποίηση αγορών από το Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας οφείλετε, με γνώμονα τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών, να απέχετε από κάθε παράνομη, αθέμιτη και καταχρηστική πρακτική αντίθετη προς τους παρόντες Όρους Χρήσης και το ισχύον νομικό πλαίσιο. Σε περίπτωση έγερσης οποιασδήποτε αξίωσης σε βάρος μας από οποιασδήποτε μορφής παράβασης χρήστη σχετιζόμενη με τη λειτουργία της www.worktogether.gr, επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας. 

2) Οι χρήστες της ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος της WorkTogether αποδέχονται και δεσμεύονται ότι δε θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, και γενικά με οποιοδήποτε τρόπο μετάδοση παράνομου, βλαβερού, απειλητικού, ρατσιστικού, προσβλητικού, ενοχλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, χυδαίου, άσεμνου, λιβελογραφικού ή επιβλαβούς προς τους ανηλίκους περιεχόμενο. Το ως άνω περιεχόμενο δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τη νομοθεσία και τις κείμενες διατάξεις να αναμεταδοθεί. Επιπλέον, η επίσκεψη του διαδικτυακού τόπου www.worktogether.gr  και η πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω αυτού πρέπει να γίνεται για προσωπική και ιδιωτική χρήση και αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί τους διαδικτυακούς τόπους σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις, που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία αυτού ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών της WorkTogether. 

3) Οι χρήστες δεν δικαιούνται να μεταδίδουν εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος συναλλακτικών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας ούτε να παραβιάζουν οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων. Τέλος, δεν επιτρέπεται να εισβάλλουν και να τοποθετούν λογισμικό με ιούς ή κώδικες, αρχεία, προγράμματα ή οποιουδήποτε άλλου είδους αρχείο ή λογισμικό  που έχει σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή μη, αλλά ούτε δύνανται να παρενοχλήσουν τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και περιεχόμενο, ή να χρησιμοποιήσουν την ιστοσελίδα για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών, διότι παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής.

4) Στο πλαίσιο των ανωτέρω, ο Χρήστης συμφωνεί και αναλαμβάνει να μη χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα για:

Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην Εταιρεία ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οποιουδήποτε προσώπου,

Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π.,

Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας),

Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων,

Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών,

Ηθελημένη ή μη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων,

Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο,

Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

5) Επιπλέον ο Χρήστης συμφωνεί ότι όλα τα μέλη, οι συνεργάτες, οι υπάλληλοι, η διοίκηση, και άλλοι συνεργάτες της Εταιρείας δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

6) Αξιολογήσεις

 

Οι αξιολογήσεις που θα δημοσιεύονται στην Ιστοσελίδα θα πρέπει απαραίτητα, είτε αυτές είναι αρνητικές είτε θετικές, να αφορούν συναλλαγή του χρήστη που τις δημοσιεύει (ή τις καταχωρεί) και να συνοδεύονται από έγκυρο αριθμό παραστατικού ή παραγγελίας για να μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνει επιβεβαίωση. Η Εταιρεία και οι διαχειριστές της Ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου, να ζητούν από τον χρήστη περαιτέρω στοιχεία για να προβούν σε δημοσίευση της αξιολόγησης ανωνύμως ή επωνύμως αν ο  χρήστης το  επιθυμεί (ενδεικτικά αναφέρονται φωτοτυπία παραστατικού, email παραγγελίας κλπ). Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν τα διαθέσει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία την οποία θα ζητηθούν, η αξιολόγηση θα θεωρείται άκυρη και θα διαγράφεται από την Ιστοσελίδα. Όλες οι αρνητικές αξιολογήσεις που αφορούν Σημειώσεις κοινοποιούνται στον Πωλητή τον οποίο αφορούν. Οι Πωλητές έχουν το δικαίωμα εντός 3 ημερών να τοποθετηθούν, έτσι ώστε να μπορούν οι υπόλοιποι χρήστες και επισκέπτες της Ιστοσελίδας να λάβουν γνώση της άποψης αμφοτέρων των μερών. Σε όλες τις αξιολογήσεις καθώς και στις απαντήσεις δεν επιτρέπεται η αναφορά σε ονόματα και επώνυμα, ούτε ποινικά κολάσιμοι χαρακτηρισμοί, συκοφαντίες ή ύβρεις. Σε περίπτωση που παρατηρηθούν τέτοια φαινόμενα, η Εταιρεία και οι διαχειριστές της Ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα, κατά την απόλυτη κρίση και διακριτική τους ευχέρεια, είτε να διαγράφουν τις αξιολογήσεις και απαντήσεις, είτε να διαγράφουν μέρος του κειμένου ενημερώνοντας το συντάκτη για τις όποιες τροποποιήσεις όπου αυτό κριθεί απαραίτητο, είτε να επικοινωνούν με τους συγγραφείς αυτών για να τους ενημερώσουν ότι απαιτείται αλλαγή του κειμένου για την δημοσιοποίηση του, επισημαίνοντας τα επίμαχα μέρη του.

 

  1. Ανήλικοι

Η χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου σε χρήστη/ επισκέπτη που είναι ανήλικος είναι δυνατή μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή κηδεμόνων του.

6.Τιμολογιακή Πολιτική

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση. H Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν καλύπτει διαφορές στις τιμές προϊόντων που αγοράστηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας και ο Πελάτης διαπίστωσε εκ των υστέρων την ύπαρξη χαμηλότερης τιμής σε μεταγενέστερο χρόνο. Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 6936982550/1 ή με αποστολή e-mail στο [email protected]

  1. Δικαιώματα Πνευματικής & Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας  

Με τους παρόντες Γενικούς Όρους παρέχουμε σε εσάς περιορισμένη και μη μεταβιβάσιμη άδεια πρόσβασης και προσωπικής χρήσης του παρόντος Δικτυακού Τόπου, αλλά όχι άδεια λήψης του περιεχομένου και του κώδικα του στο σύνολό του ή εν μέρει, παρά μόνο με τη ρητή γραπτή άδεια μας. Το σύνολο του περιεχομένου του διαδικτυακού μας ιστότοπου www.worktogether.gr, συμπεριλαμβανομένων των διακριτικών τίτλων, εμπορικών σημάτων, κειμένων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, απεικονίσεων, ψηφιακών αρχείων, λογισμικού, σχεδίων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας μας ή των συνεργατών/ προμηθευτών/παρόχων μας και διέπεται από το εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές νομικό πλαίσιο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Κάθε είδους αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μετάφραση, συλλογή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή, μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, κατέβασμα (downloading), μεταποίηση, μεταπώληση, μέρος ή του συνόλου του περιεχομένου του δικτυακού μας τόπου και χρήση περιεχομένου του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, τμηματικά ή συνολικά, ως και η οποιαδήποτε μεταφόρτωση ή αντιγραφή δεδομένων και πληροφοριών προς τρίτους, και σε κάθε περίπτωση η με οποιονδήποτε τρόπο τροποποίηση του περιεχομένου του διαδικτυακού μας ισοτόπου απαγορεύονται, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεσή μας ή του ανά περίπτωση Δικαιούχου, πλην της αυστηρά προσωπικής χρήσης.

Δεν επιτρέπεται επίσης, να χρησιμοποιείτε Linking & Framing του Δικτυακού μας Τόπου χωρίς τη γραπτή μας συναίνεση. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε οποιεσδήποτε «μετα-ετικέτες» ή οποιοδήποτε άλλο «κρυφό κείμενο» με βάση επωνυμίες ή εμπορικά σήματα της Εταιρείας μας και της WorkTogether, χωρίς τη ρητή γραπτή μας συγκατάθεση. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης, η άδεια που έχει παραχωρηθεί (πρόσβασης και προσωπικής χρήσης) παύει να ισχύει. Το αυτό ισχύει και για τυχόν χρήση των λογοτύπων και εμπορικών σημάτων της Εταιρείας μας.

Συγκεκριμένα, και όσον αφορά την πνευματική ιδιοκτησία των σημειώσεων (φοιτητικών ή μη) που θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας με σκοπό την πώληση αυτών: Οι σημειώσεις και το δικαίωμα εξ αυτών, σύμφωνα με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων, (Ν. 2121/1993, Ν. 4481/2017 κ.α) ανήκουν στον δημιουργό του έργου (ο οποίος και είναι ο αρχικός δικαιούχος και του περιουσιακού και του ηθικού δικαιώματος επί του έργου), ενώ αποκτώνται πρωτογενώς χωρίς διατυπώσεις. Η αρχή αυτή της πρωτογενούς κτήσης του δικαιώματος της πνευματικής ιδιοκτησίας, διατυπώνεται ρητώς και στη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, όπου προβλέπεται ότι η απόλαυση και άσκηση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας δεν υπόκεινται σε καμία διατύπωση. Συνεπώς, δεν απαιτείται η τήρηση κάποιας τυπικής διαδικασίας ή η σύμπραξη κάποιας κρατικής ή μη υπηρεσίας για την αναγνώριση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σε ένα έργο, όπως ισχύει, για την κτήση δικαιωμάτων επί άλλων άυλων αγαθών.

Τα δικαιώματα, τα οποία απορρέουν από το δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας για τον δημιουργό/δικαιούχο, υφίστανται από τη στιγμή που δημιουργείται το έργο με μια συγκεκριμένη μορφή, εφόσον αυτό είναι πρωτότυπο.

Η πρωτογενής κτήση του δικαιώματος της πνευματικής ιδιοκτησίας είναι ανεξάρτητη από τη δημοσίευση ή μη ενός έργου. Τούτο σημαίνει ότι εφόσον ένα έργο είναι πρωτότυπο, προστατεύεται το ίδιο, είτε αυτό παραμείνει αδημοσίευτο είτε κυκλοφορήσει και γίνει ευρέως γνωστό.

Σημειώνεται ότι, ισχύουν και για την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας των προμηθευτών/συνεργατών μας όλες οι υποχρεώσεις και απαγορεύσεις που ισχύουν και για την πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας, όπως παραπάνω προβλέπεται και κάθε έργο μας ή των προμηθευτών/συνεργατών μας θα φέρει ειδική σήμανση που υποδεικνύει πνευματικό δικαίωμα του εκάστοτε δημιουργού (το σύμβολο © Copyright, All rights reserved), είτε γίνεται μνεία στο όνομα του δημιουργού είτε όχι, αν πρόκειται για επιθυμία του δημιουργού να μην δημοσιευθούν τα στοιχεία του.


Επιπλέον, οποιοδήποτε λογισμικό διατίθεται για φόρτωση (downloading) από αυτόν τον διακομιστή, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας:

  1. η χρήση τέτοιων εγγράφων από αυτόν τον διακομιστή περιορίζεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς και μη εμπορικούς σκοπούς ή είναι μόνον προσωπική και δεν θα αντιγραφούν ούτε θα τεθούν σε άλλο δίκτυο υπολογιστών, ούτε θα διανεμηθούν με άλλα μέσα επικοινωνίας
  2. δεν επέρχεται καμία απολύτως επέμβαση στα έγγραφα. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και ενδέχεται να συνεπάγεται αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις. 

 

  1. «Σύνδεσμοι» (links) προς άλλους ιστότοπους

Ο παρών διαδικτυακός ιστότοπος ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους ιστοτόπους, υπό την αποκλειστική ευθύνη τρίτων φορέων ως προς τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες τους, τους όρους επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων και ασφάλειας των συναλλαγών, για τους οποίους ουδεμία ευθύνη φέρουμε, ακόμα και σε περίπτωση ζημίας του χρήστη κατά την περιήγησή του σε αυτούς. Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα κατά τη χρήση των υπηρεσιών του Ηλεκτρονικού Καταστήματός μας  (Πολιτική απορρήτου / προσωπικών δεδομένων και την πολιτική Cookies).

Η Εταιρεία δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστότοπων (websites) και ιστοσελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “συνδέσμων”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνιστάται, πριν την χρήση άλλων ιστοσελίδων, η ανάγνωση και κατανόηση των όρων χρήσης των και της πολιτικής απορρήτου τους. Η Εταιρεία μας δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοσελίδων στις οποίες η WorkTogether ενδέχεται να παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά τη χρήση τους, ο Χρήστης οφείλει να απευθύνεται απευθείας στους αντίστοιχους ιστότοπους και ιστοσελίδες, οι οποίοι και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η παροχή των συνδέσμων στο ηλεκτρονικό κατάστημα γίνεται για λόγους διευκόλυνσης του Χρήστη και η Εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνει, δεν αποδέχεται και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο κάθε συνδέσμου.

 

  1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ και εν γένει το ισχύον Εθνικό και Ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων. 

 

Τα προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

Δεν πρέπει να είναι ψευδή, ανακριβή ή παραπλανητικά.

Δεν πρέπει να οδηγούν άμεσα ή έμμεσα σε εξαπάτηση τρίτων ή να αποβλέπουν στην πώληση αντικειμένων, η διάθεση των οποίων αντίκειται στην κείμενη νομοθεσία.

Δεν πρέπει να αντιβαίνουν σε διατάξεις της κείμενης Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων που αφορούν σε θέματα εξαγωγών, προστασίας καταναλωτή, αθέμιτου ανταγωνισμού, διακρίσεων ή παραπλανητικής διαφήμισης, προστασίας πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας, εμπορικών μυστικών ή δικαιωμάτων προσωπικότητας.

Δεν πρέπει να περιέχουν ιούς, trojans, worms, time bombs ή cancel bots ή οποιονδήποτε άλλο κώδικα προγράμματος που μπορεί να προκαλέσει εσκεμμένη ζημία ή να προκαλέσει απώλεια δεδομένων τόσο σε υπολογιστές μελών/επισκεπτών όσο και του συστήματος γενικότερα, όπως επίσης δεν πρέπει να οδηγούν σε απώλεια πόρων ή υπηρεσιών ή λειτουργιών της Ιστοσελίδας ή της Εταιρείας εν μέρει ή στο σύνολο που σχετίζονται με τους παροχείς σύνδεσης ή άλλους συνεργάτες μας.

Δεν πρέπει να παραπέμπουν άμεσα ή έμμεσα σε προϊόντα ή υπηρεσίες που απαγορεύονται ρητώς από το παρόν.  

 

Για την ενημέρωσή σας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που μας χορηγείτε, το είδος των δεδομένων που η WORK TOGETHER τηρεί για εσάς, την επεξεργασία που τυγχάνουν, τους σκοπούς αυτής, τους αποδέκτες, καθώς και για τα δικαιώματά σας πάνω στα δεδομένα σας αλλά και άλλων συναφών πληροφοριών που αφορούν στην προστασία και στην ασφάλειά τους, σας παρακαλούμε να διαβάσετε και να αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας μας.

 

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης Secure File Transfer Protocol  (STFP). Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρεία Interent Engineering Task Force (IETF), η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

  1. Εγγραφή στο newsletter (Ενημερωτικό Δελτίο)

Η εγγραφή σας στην Υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών δελτίων (Newsletter) της WorkTogether, γίνεται εξ΄ ελευθεριότητάς σας και δεν αποτελεί υποχρεωτική διαδικασία για τη διενέργεια αγοράς από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα. Ωστόσο όσοι δημιουργήσουν Λογαριασμό στην www.worktogether.gr. (εφεξής τα «μέλη»), θα μπορούν να λαμβάνουν τα ενημερωτικά μας δελτία και άλλο διαφημιστικό υλικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που θα μας δηλώσουν κατά τη διαδικασία αυτή (δημιουργίας Λογαριασμού). Η εγγραφή στην Υπηρεσία Newsletter της WorkTogether, είναι δυνατή και σε μη μέλη, ολοκληρώνεται με την εισαγωγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email) στο αντίστοιχο πεδίο στο Δικτυακό Τόπο. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας στην Υπηρεσία Newsletter της WorkTogether, μας δίνετε τη ρητή σας συγκατάθεση να σας αποστέλλουμε  ενημερωτικό και προωθητικό υλικό για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του ή/και άλλων ηλεκτρονικών καταστημάτων της WorkTogether καθώς και συναφή διαφημιστικά μηνύματα.

Για την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων που εφαρμόζει η Εταιρεία μας παρακαλώ ενημερωθείτε εδώ.

H WorkTogether δεν ευθύνεται αν τα Newsletters δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση τους. Τα Newsletters μπορεί να καταλήξουν στα ανεπιθύμητα μηνύματα, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά Newsletters ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της WorkTogether μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του Δικτυακού τόπου ή μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου που εμφανίζεται στο τέλος κάθε  email μας (Unsubscribe – Κατάργηση Εγγραφής).

  1. Διαφήμιση

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφημίζεται σε διάφορες ιστοσελίδες της επιλογής της στο Διαδίκτυο και να χρησιμοποιεί συνεργάτες ή τρίτες διαφημιστικές εταιρείες, κατά περίπτωση. Κατά την προβολή αυτών των διαφημίσεων χρησιμοποιούνται cookies. Περισσότερα για την Πολιτική cookies του www.worktogether.gr, διαβάστε εδώ.

H Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάζει διαφημίσεις τρίτων, οι οποίες μπορεί να περιέχουν εξωτερικούς συνδέσμους σε ιστοσελίδες αυτών, μέσα από τον Δικτυακό της Τόπο. Στο www.worktogether.gr λαμβάνεται από εμάς κάθε πρόσφορο μέτρο, ώστε να ελέγχεται ότι οι διαφημίσεις και το περιεχόμενό τους είναι σύννομο, δεν παραβιάζει δικαιώματα τρίτων, δεν είναι προσβλητικό, ψευδές, δόλιο ή παραπλανητικό, απαγορεύει την ανάρτηση διαφημίσεων στον Δικτυακό Τόπο με θέμα ή περιεχόμενο υβριστικό, απειλητικό, πορνογραφικό, γυμνό, αλκοόλ, φάρμακα, τσιγάρα, τυχερά παιχνίδια, όπλα, εκρηκτικά, ιούς ή άλλα ακατάλληλα προγράμματα, πυραμιδικά σχήματα, παράνομες δραστηριότητες, ή οποιοδήποτε άλλο ακατάλληλο περιεχόμενο κατά την απόλυτη κρίση του. Όλες οι διαφημίσεις ελέγχονται ώστε να είναι κατάλληλες για την κοινότητά μας και να σέβονται τα δικαιώματα τρίτων, είτε φυσικών είτε νομικών προσώπων. Ωστόσο καμία διαφήμιση δεν μπορεί να υπονοεί ότι έχει την υποστήριξη, έγκριση ή ότι γίνεται σε συνεργασία με την WorkTogether. Επιπλέον λαμβάνονται όλα τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου να εντοπίζονται τυχόν διαφημίσεις που παραβαίνουν τα ανωτέρω και αντίκεινται στο νόμο. Ωστόσο δεν εγγυώμεθα την καταλληλότητα και νομιμότητα των διαφημίσεων αυτών, ενώ η Εταιρεία μας δύναται, ανά πάσα στιγμή να απορρίψει οποιαδήποτε διαφήμιση για οποιονδήποτε λόγο,  αν το κρίνει σκόπιμο, ακόμα και μετά την δημοσίευσή της.

  1. Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)

Οι Χρήστες και τα Μέλη δύνανται να ακολουθούν την Εταιρεία μας μέσω των ιστοσελίδων της στο Facebook, Linkedin, Instagram, TikTok (εφεξής «Social Media») για να μαθαίνουν νέα της, να σχολιάζουν και να μετέχουν σε ειδικές προωθητικές ενέργειές της. Οποιαδήποτε προϊόντα ή υπηρεσίες προσφέρουμε μέσα από τα Social Media και όλες οι πληροφορίες που κοινοποιούνται, υποβάλλονται ή προσφέρονται μέσω των λογαριασμών της στα Social Media, θα υπόκεινται στους παρόντες Γενικούς Όρους, εκτός και αν άλλως συμφωνηθεί. Επιπλέον τυχόν αλληλεπίδρασή σας με τα Social Media ενδέχεται να επιτρέπουν την πρόσβαση και σύνδεση στους προσωπικούς σας λογαριασμούς στα Social Media. Εμείς ουδεμία πρόσβαση έχουμε σε αυτούς, ούτε και ελέγχουμε αυτές τις υπηρεσίες. Συνεπώς, η εταιρεία μας, δεν ευθύνεται για τις πράξεις ή/και παραλείψεις των παρόχων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης. Για το λόγο αυτό σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης των κοινωνικών αυτών δικτύων.

 

  1. Γενικοί Όροι Πώλησης μέσω του ηλεκτρονικού μας Καταστήματος 

Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται μόνο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας και τηλεφωνικά σε περίπτωση μη λειτουργίας της ιστοσελίδας ή προβλήματος αυτής. Η Εταιρεία μας δε λαμβάνει και δε διεκπεραιώνει παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), ή μέσω των σελίδων της στα Social Media. Επομένως οι κατωτέρω Γενικοί Όροι αφορούν τους όρους και προϋποθέσεις βάσει των οποίων διενεργούνται πωλήσεις – αγορές τόσο μέσα από το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, όσο και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στις ως άνω περιπτώσεις (εφεξής «Γενικοί Όροι Αγορών»). 

  1. i) Τα Προϊόντα

Η WorkTogether μέσω του Δικτυακού Τόπου της προβάλλει, προωθεί και διαθέτει προς πώληση σε καταναλωτές/πελάτες προϊόντα ψηφιακής μορφής (ή μη) ως επί το πλείστον αντίγραφα φοιτητικών σημειώσεων σε οποιαδήποτε μορφή (χειρόγραφες, γραμμένες σε υπολογιστή ή όποιο άλλο μέσο, προσωπικές ή από διαλέξεις μαθημάτων, αναρτημένες σε οποιαδήποτε πλατφόρμα ή σε επίσημες πλατφόρμες της εκάστοτε σχολής ή μη σε μορφή word,  pdf κ.λ.π) (εφεξής τα «Προϊόντα»).

Οι πληροφορίες που συνοδεύουν τα Προϊόντα που προβάλλονται στο www.worktogether.gr είναι πλήρεις, αληθείς, έγκυρες και επικαιροποιημένες, οι δε φωτογραφίες αυτών αποτελούν πραγματική, ρεαλιστική και ακριβή απεικόνιση των Προϊόντων μας, ωστόσο οι ανωτέρω εγγυήσεις τελούν υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών ελλείψεων ή λαθών, τα οποία δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου ή και λόγω ανωτέρας βίας.

Ειδικότερα αναφορικά με τις παρεχόμενες περί διαθεσιμότητας των Προϊόντων πληροφορίες, το www.worktogether.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και άλλα μέσα προκειμένου να ενημερώνεται άμεσα η διαθεσιμότητα των Προϊόντων μας, ωστόσο διατηρεί ρητή επιφύλαξη αναφορικά με τη εγκυρότητα των διαθέσιμων στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα Προϊόντων. 

Το www.worktogether.gr διατηρεί το δικαίωμα όπως επιλέξει κατά την ελεύθερη κρίση του και διακριτική του ευχέρεια τα Προϊόντα που θα διαθέτει προς πώληση, δύναται δε κατά καιρούς να αποσύρει ή ανανεώνει αυτά ελεύθερα και χωρίς υποχρέωση προειδοποίησης, συγκατάθεσής σας ή/και απλής ενημέρωσης.  Το αυτό ισχύει και για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις και οποιεσδήποτε τιμολογιακές πολιτικές ακολουθεί κατά καιρούς, καθόσον ο καθορισμός αυτός βρίσκεται στην αποκλειστική διακριτική ευχέρεια μας. 

Όλα τα προϊόντα διατίθενται μόνο για προσωπική χρήση και όχι για εμπορική, όπως για παράδειγμα μεταπώληση.

  1. ii) Υποβολή παραγγελίας – Ολοκλήρωση σύμβασης πώλησης

Χρησιμοποιήστε τις κατηγορίες που βρίσκονται στο κεντρικό MENU του Δικτυακού μας Τόπου, πλοηγηθείτε σε αυτόν και αναζητήστε αυτό που ψάχνετε.

Ελέγξετε τα Προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε στο καλάθι αγορών κάνοντας κλικ στο link/εικονίδιο “ΚΑΛΑΘΙ AΓΟΡΩΝ” το οποίο βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος του Δικτυακού μας Τόπου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί αφαίρεσης/διαγραφής για να αφαιρέσετε Προϊόντα από το καλάθι σας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πρέπει να μας χορηγήσετε υποχρεωτικά ορισμένες σημαντικές προσωπικές σας πληροφορίες, πληροφορίες αναφορικά με την πληρωμή κτλ. Οι πληροφορίες αυτές είναι: όνομα, επώνυμο, email, τηλέφωνο, ταχυδρομική διεύθυνση (οδό, αριθμό, πόλη, ΤΚ, χώρα, καθώς και, τα στοιχεία της κάρτας σας σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.  

Η εγγραφή σας ως Μέλος στο www.worktogether.gr για το άνοιγμα του προσωπικού σας Λογαριασμού, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να υποβάλλετε την παραγγελία σας και να διενεργήσετε μια αγορά από το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Επιπλέον το άνοιγμα του δικού σας Λογαριασμού σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των παραγγελιών/ αγορών σας. Στην περίπτωση ανοίγματος λογαριασμού, σε κάθε εικόνα ή προφίλ χρήστη, ενδέχεται να ενσωματώνεται αυτόματα διακριτικό σήμα της Εταιρείας, προκειμένου να αποτραπούν απόπειρες υποκλοπής των σχετικών στοιχείων και χρήσης τους από τρίτους και να διασφαλιστούν τα συμφέροντα και δικαιώματα των χρηστών.

Η διαδικασία εγγραφής ως Μέλος και το άνοιγμα Λογαριασμού σας στο www.worktogether.gr είναι γρήγορη και απλή: δηλώνετε το email σας και ένα κωδικό πρόσβασης /password, άλλως συνθηματικό. Η εγγραφή και η συμμετοχή ως Mέλος είναι δωρεάν, είναι προσωπική, αμεταβίβαστη και ανεκχώρητη. Φέρετε εσείς την ευθύνη για τα στοιχεία που μας χορηγείτε και το www.worktogether.gr βασίζεται αποκλειστικώς και μόνον στις δηλώσεις σας αναφορικά με τα προσωπικά σας στοιχεία. 

Τα προσωπικά στοιχεία που μας χορηγείτε κατά την εγγραφή, τα επεξεργαζόμαστε αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό της δημιουργίας Λογαριασμού σας στο www.worktogether.gr, για την εξυπηρέτησή σας αναφορικά με την αγορά και παράδοση των Προϊόντων που αγοράζετε από το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα (πχ  για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, για την ολοκλήρωση και παράδοση της παραγγελία σας, για την εξόφληση και την ασφαλή οικονομική μας συναλλαγή και για την μεταφόρτωση / ηλεκτρονική αποστολή σε εσάς των αγορασθέντων Προϊόντων) και επιπλέον για την αποστολή σε εσάς των ενημερωτικών μας δελτίων και άλλων διαφημιστικών, προωθητικών και λοιπών μας ενημερώσεων αλλά και την απόδειξη αγοράς. Αναφορικά με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ισχύουν οι όροι και διατάξεις της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων  του www.worktogether.gr,  τους οποίους Όρους και Πολιτικές δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδέχεστε πλήρως και ανεπιφύλακτα. Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία, τα οποία συλλέγονται μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας είναι τα απολύτως απαραίτητα για τη διενέργεια των ως άνω συναλλαγών και η εγγραφή σας δηλώνει την πλήρη συγκατάθεσή σας. Σε περίπτωση αλλαγής στοιχείων, οφείλετε να μας ενημερώσετε άμεσα για τα νέα σας στοιχεία, ώστε να είναι πάντα πλήρη και αληθή. Με την εγγραφή σας σύμφωνα με τα ανωτέρω, δίνετε τη ρητή σας συγκατάθεσή για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων σας βάσει των παρόντων Γενικών Όρων Χρήσης και Αγοράς και της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του www.worktogether.gr. Έχετε τη δυνατότητα να άρετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τα ανωτέρω, προβαίνοντας σε διαγραφή Μέλους με την αποστολή σχετικού email στην διεύθυνση [email protected]

Έχετε τη δυνατότητα, οποιαδήποτε στιγμή, να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας, ή μπορείτε επίσης οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσετε  πέραν της άμεσης διαγραφής, την  διόρθωση των στοιχείων σας, την προσωρινή μη χρησιμοποίηση τους από το www.worktogether.gr τη δέσμευση ή μη διαβίβασή τους, ακολουθώντας την ίδια ως άνω διαδικασία αποστολής email σε εμάς.

Η συμμετοχή ως μέλος είναι δυνατή μόνο για φυσικά ή νομικά πρόσωπα με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Από την απόκτηση ιδιότητας Μέλους αποκλείονται ανήλικα άτομα (άτομα κάτω των 18 ετών).

Μόλις τοποθετήσετε στο «ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ» σας τα τελικά Προϊόντα, σας απομένει ακόμα ένα βήμα για να ολοκληρώσετε την υποβολή της παραγγελίας σας, το «κλικ» στο κουμπί «ΤΑΜΕΙΟ».

Οι παραγγελίες σας μπορεί να πραγματοποιηθούν όλες τις ώρες της ημέρας και σε καθημερινή βάση χωρίς εξαιρέσεις.

Με τη συμπλήρωση των στοιχείων σας σύμφωνα με τα ανωτέρω και το πάτημα του κουμπιού «ΤΑΜΕΙΟ», θα δείτε το σύνολο της παραγγελίας σας με τα πλήρη στοιχεία αυτής, περιλαμβανομένων των πληροφοριών πληρωμής και αποστολής. 

Έχετε την υποχρέωση να δηλώνετε τα πλήρη και αληθή σας στοιχεία κατά την υποβολή της παραγγελίας σας. Με την ολοκλήρωση δε υποβολής της παραγγελίας σας, και στην περίπτωση πληρωμής με κάρτα, δηλώνετε ότι είστε νόμιμος/εξουσιοδοτημένος χρήστης της πιστωτικής ή χρεωστική κάρτας και ότι υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο επαρκές για να καλύψει την αξία των Προϊόντων που αγοράζετε. Η Εταιρείας μας ενδέχεται (χωρίς να είναι υποχρεωμένη), να προβαίνει σε έλεγχο των στοιχείων πληρωμής που μας δηλώνετε όταν επιλέγετε ως μέσω πληρωμής την πίστωση με κάρτα ή τρίτους οnline παρόχους πληρωμής, προκειμένου να διασφαλίσει τις οικονομικές μας συναλλαγές. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε απόκλιση, λάθος ή οποιασδήποτε άλλης φύσης πρόβλημα υφιστάμενο ή ενδεχόμενο, δύναται κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να απορρίψει την παραγγελία σας.  

Εφόσον υποβάλλετε την παραγγελία σας, στη συνέχεια συνδέεστε με τον πάροχο πληρωμών που συνεργαζόμαστε, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε. Μπορείτε να πληρώσετε με έναν από τους τρόπους που παρατίθενται κατωτέρω.

Μόλις ολοκληρωθεί με επιτυχία η πληρωμή του τιμήματος της παραγγελίας σας, αυτόματα το σύστημα του www.worktogether.gr θα σας αποστείλει ένα μήνυμα στον λογαριασμό του email που μας έχετε δηλώσει κατά το στάδιο της υποβολής της παραγγελίας σας, το οποίο θα σας γνωστοποιεί το δελτίο αγοράς. 

Μόλις ολοκληρωθεί το στάδιο της πληρωμής επιτυχώς σύμφωνα με τα ανωτέρω, η WorkTogether στη συνέχεια, σας επιτρέπει αυτομάτως να δείτε όλο το περιεχόμενο των σημειώσεων και να τις κατεβάσετε για προσωπική χρήση και μόνο, χωρίς να δίνεται το δικαίωμα μεταπώλησης καθώς πρόκειται για πνευματική ιδιοκτησία των συνεργατών μας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα αποστέλλεται από την Εταιρεία μας αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό μήνυμα που θα επιβεβαιώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας. Ωστόσο η Σύμβαση εκτελείται μόνο εφόσον πληρωθούν τα Προϊόντα, ήτοι μόλις πιστωθεί ο λογαριασμό μας με το αντίτιμο στην περίπτωση της πληρωμής με κάρτα, ή εξοφληθεί η παραγγελία σας στην περίπτωση της τραπεζικής κατάθεσης.  

 

Η Εταιρεία μας τηρεί αρχείο με τις παραγγελίες σας. Στον λογαριασμό σαςέχετε την δυνατότητα να δειτε το δικό σας αρχείο παραγγελιών αλλά και να τηρείτε εσείς με δική σας ευθύνη τις γνωστοποιήσεις που σας αποστέλλουμε αναφορικά με τις παραγγελίες σας και τις μεταξύ μας συναλλαγές.

iii) Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας από Χρήστη

Πέραν της δυνατότητας που έχετε πριν την υποβολή της παραγγελίας σας, τεχνικά να αφαιρέσετε τις ποσότητες των Προϊόντων από το καλάθι σας που δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε, πατώντας το κουμπί «X» το οποίο ενεργοποιεί την αφαίρεση των αντίστοιχων Προϊόντων, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία που έχετε υποβάλλει σε εμάς, μόνο στην περίπτωση λάθους εκ παραδρομής της εταιρείας μας, σε ό,τι αφορά την λειτουργικότητα της πλατφόρμας και την ορθή αναγραφή του τίτλου (κατηγοριοποίησης) των σημειώσεων, ενώ δεν θα μπορεί να γίνει ακύρωση της παραγγελίας (ούτε επιστροφή χρημάτων βλ. παρακάτω την ενότητα 16 -υπαναχλωρηση) στην περίπτωση όπου ο χρήστης της πλατφόρμας κατεβάσει από δικό του λάθος άλλες σημειώσεις από αυτές που ήθελε, είτε στην περίπτωση που δεν βρήκε τις σημειώσεις που κατέβασε της αρεσκείας του. Σε περίπτωση που η Εταιρεία εκ παραδρομής  κατηγοριοποιήσει λάθος την εκάστοτε σημείωση, και μόνο σε αυτή την περίπτωση θα σας επιστρέψει τα χρήματά σας χωρίς υπαίτια καθυστέρηση.

Ακύρωση παραγγελίας από WorkTogether

Πλέον των άλλων περιπτώσεων που αναφέρονται στο παρόν, η WorkTogether δύναται να ακυρώσει σε οποιοδήποτε στάδιο την παραγγελία σας ή/και τη Σύμβαση πώλησης και στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Εξ’ αιτίας τεχνικού λάθους το Προϊόν που έχετε παραγγείλει δεν είναι διαθέσιμο και δεν έχει προλάβει να ενημερωθεί το σύστημα, ή/και όταν δεν είναι δυνατή η προμήθειά του πια από την Εταιρεία μας για οποιονδήποτε λόγο και αιτία.

Εξ’ αιτίας τεχνικού λάθους, αν η αναγραφόμενη στο Προϊόν τιμή, ή η περιγραφή του είναι λάθος.

Κατά την απόλυτη κρίση μας θεωρούμε ότι εμπλέκεστε σε αθέμιτες πρακτικές με την υποβολή της παραγγελίας, ή όταν δεν ποιείτε δίκαιη χρήση του συστήματος παραγγελίας του www.worktogether.gr

Μη εξόφλησης,

και που η εκτέλεση της παραγγελίας αντιβαίνει σε νόμους, κανόνες και κανονισμούς.

Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

  1. iv) Αναγραφόμενη τιμή

Οι τιμές που αναγράφονται σε όλα μας τα Προϊόντα είναι σε ευρώ, συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. και θεωρούνται τελικές. 

14) Παράδοση προϊόντων

  1. i) Τρόπος και Χρόνος  παράδοσης

Τα προϊόντα, αυτομάτως μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας θα είναι στη διάθεση του χρήστη για λήψη και προσωπική χρήση.

  1. ii) Καθυστέρηση Παράδοσης

Η Επιχείρησή μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προσήκουσα λήψη των Προϊόντων σας, ωστόσο διατηρούμε την επιφύλαξη ότι η παράδοση του/των Προϊόντος/ων σας δύναται να καθυστερήσει σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή τεχνικού προβλήματος.

 

15.Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής που διατίθενται είναι οι παρακάτω. Καλείστε να επιλέξετε έναν από τους τρόπους αυτούς για κάθε μια αγορά, καθόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα συνδυαστικού τρόπου πληρωμής για την ίδια παραγγελία.

Πληρωμή με πιστωτική-χρεωστική κάρτα, τραπεζική κατάθεση και IRIS

Mπορείτε για τις συναλλαγές σας να χρησιμοποιείτε τις πιστωτικές κάρτες όπως Visa, MasterCard κ.α. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (RSA Encryption). Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV). Η WorkTogether δεν επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας καθώς η ολοκλήρωση της παραγγελίας, ήτοι η αποπληρωμή των Προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πραγματοποιείται σε τραπεζικό περιβάλλον. Στη (secure pay) τραπεζική φόρμα συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV, όνομα κατόχου). Δεν αποθηκεύεται ο αριθμός της κάρτας σας, επομένως για κάθε αγορά στο κατάστημά μας που επιθυμείτε να εξοφλήσετε μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να δηλώνετε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies του www.worktogether.gr.   

Επιπλέον μπορείτε να προχωρήσετε στην πληρωμή σας με το IRIS Payments στον αριθμό 6936982550, ή και με απευθείας τραπεζική κατάθεση. Στην περίπτωση της τραπεζικής κατάθεσης θα υπάρχει αναμονή μέχρι η Εταιρεία να κάνει λήψη της πληρωμής και να ταυτοποιηθεί με εσάς. Στη συνέχεια θα έχετε δικαίωμα για λήψη του προϊόντος. 

  1. Υπαναχώρηση

Επισημαίνουμε στους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας μας, ότι μετά από πραγματοποίηση αγοράς μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, οι χρήστες / επισκέπτες / εγγεγραμμένα μέλη, δεν έχουν το δικαίωμα υπαναχωρήσεως. Με τους παρόντες όρους, η εταιρεία μας, δηλώνει και επισημαίνει ότι δεν παρέχει το δικαίωμα υπαναχώρησης στους πελάτες της. Λόγω της φύσεως των παραπάνω πραγματοποιούμενων αγορών ήτοι, της εξ αποστάσεως φύσης τους και του περιεχομένου τους (ψηφιακό περιεχόμενο), σύμφωνα πάντα με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, ο πάροχος ψηφιακών προϊόντων, για λόγους προστασίας του, εξαιρείται της παροχής του δικαιώματος υπαναχωρήσεως, καθώς όπως είναι λογικό, ο αγοραστής γίνεται με την ολοκλήρωση της αγοράς κύριος του προϊόντος, ενώ η επιστροφή του σε περίπτωση υπαναχωρήσεως δεν είναι δυνατή λόγω της φύσης της συναλλαγής.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία υπ’αριθμ. 2011/83/ΕΕ (ΦΕΚ ενσωμάτωσης: Β΄ 2144/30.08.2013) και το άρθρο 6 (απαιτήσεις ενημέρωσης για συμβάσεις εξ αποστάσεως και συμβάσεις εκτός εμπορικού καταστήματος), πριν δεσμευθεί ο καταναλωτής με σύμβαση συναπτόμενη εξ αποστάσεως ή εκτός εμπορικού καταστήματος ή με οποιαδήποτε αντίστοιχη προσφορά, ο έμπορος παρέχει στον καταναλωτή με ευκρινή και κατανοητό τρόπο, όταν δεν παρέχεται δικαίωμα υπαναχώρησης, την πληροφορία δηλαδή, ότι ο καταναλωτής δεν θα έχει δικαίωμα υπαναχώρησης ή, κατά περίπτωση, τις περιστάσεις υπό τις οποίες ο καταναλωτής χάνει το δικαίωμά του υπαναχώρησης. 

Ενώ σύμφωνα με το άρθρο 16 (εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης), τα κράτη μέλη δεν παρέχουν το δικαίωμα υπαναχώρησης (που προβλέπεται στα άρθρα 9 έως 15 της ως άνω οδηγίας για τις εξ αποστάσεως και εκτός εμπορικού καταστήματος συναπτόμενες συμβάσεις), όσον αφορά  την προμήθεια ψηφιακού περιεχομένου μη παρεχόμενου πάνω σε υλικό μέσο, εάν η εκτέλεση ξεκίνησε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του καταναλωτή και την επιβεβαίωση εκ μέρους του ότι χάνει έτσι το δικαίωμά του υπαναχώρησης. 

Η μόνη περίπτωση που θα υπάρχει δυνατότητα υπαναχωρήσεως θα είναι αυτή κατά την οποία η Εταιρεία εκ παραδρομής κατηγοριοποιήσει λάθος την εκάστοτε σημείωση, και μόνο σε αυτή την περίπτωση θα γίνεται επιστροφή χρημάτων  χωρίς υπαίτια καθυστέρηση. Σημειώνεται ότι, την δυνατότητα αυτή την παρέχει η Εταιρεία χωρίς να υποχρεούται εκ του νόμου, αλλά για λόγους επαγγελματικής ευσυνειδησίας.

Συνεπώς στην περίπτωση που προχωρήσετε, σε αγορά, από την ιστοσελίδα μας, θα σημαίνει ότι, συμφωνείτε ρητά στο να προχωρήσει η διαδικασία πώλησης γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν έχετε το δικαίωμα υπαναχωρήσεως από την παραπάνω αγορά. Εκτός της ενημέρωσής σας σε κάθε αγορά που θα πραγματοποιείται, και της ρητής αποδοχή σας ότι δεν θα έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, η αναφορά, και μόνο, στους παρόντες όρους του γεγονότος ότι δεν έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, ακόμα και στην περίπτωση που εκ παραδρομής προχωρήσει μια παραγγελία χωρίς να έχει προβεί ο αγοραστής στην παραπάνω συναίνεση, και λόγω της δυνατότητάς σας προς ενημέρωση, επέχει δήλωση βουλήσεως συναίνεσης. 

  1. Ευθύνες – Υποχρεώσεις των Μερών  

Αποκλειστική Ευθύνη Χρήστη/ Καταναλωτή.

Είστε ο μόνος και αποκλειστικά υπεύθυνος για τη νόμιμη χρήση του Δικτυακού τόπου και του Ηλεκτρονικού καταστήματος και υποχρεούστε να απέχετε από κάθε παράνομη πράξη και καταχρηστική συμπεριφορά, καθώς και από την υιοθέτηση παράνομων πρακτικών και πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ευθύνεστε αποκλειστικά για τη νομιμότητα και την ορθότητα των Πληροφοριών, Δεδομένων και στοιχείων που χορηγείτε στο www.worktogether.gr, τα οποία η Επιχείρηση ουδεμία ευθύνη ή υποχρέωση έχει να ελέγχει, εκτός και αν αυτό της επιβληθεί μετά από καταγγελία ή με επιταγή νόμου.

Απαγορευμένες Χρήσεις

Απαγορεύεται να χρησιμοποιείτε τον Δικτυακό τόπο και το ηλεκτρονικό κατάστημα του www.worktogether.gr για αποστολή με οποιονδήποτε τρόπο, δημοσίευση, μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό,  δυσφημιστικό, ανήθικο,  χυδαίο,  άσεμνο, ενισχύει ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε ενέργεια ή παράληψή σας  παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τόσο του www.worktogether.gr όσο και τρίτων,  περιέχει ιούς ή άλλα λογισμικά τα οποία δύνανται να προκαλέσουν διακοπή, βλάβη, καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή να προκαλέσουν βλάβη στη φήμη και την υπόληψη της Επιχείρησης των Συνεργατών της ή/και των άλλων χρηστών /Μελών/ καταναλωτών, ή δύναται να παραβιάσει οποιοδήποτε προσωπικό ή άλλο δεδομένο των χρηστών/ μελών/ καταναλωτών του παρόντος Δικτυακού τόπου/ Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

Επιπλέον απαγορεύεται: Οποιαδήποτε πρόσβαση ή απόπειρα πρόσβασης σε πληροφορίες και δεδομένα (συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών δεδομένων) που διακινούνται μέσω του Δικτυακού τόπου και για τα οποία δεν έχετε καμία εξουσιοδότηση ή εξουσία να χρησιμοποιήσετε, η πρόσβαση στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα με σκοπό τη δημιουργία ή παραγωγή προϊόντος ή υπηρεσίας που να ανταγωνίζεται τα δικά μας προϊόντα, η διευκόλυνση με οποιονδήποτε τρόπο και με οποιαδήποτε μέσα τρίτων να αποκτήσουν πρόσβαση στα Δεδομένα που χορηγούνται στο www.worktogether.gr από τα Μέλη του., (δ) Οποιασδήποτε μορφής πειρατείας Λογισμικού, hacking ή/και υποκλοπής, αντιγραφής, αναλογικής/ψηφιακής εγγραφής και μηχανικής αναπαραγωγής, διανομής, μεταφοράς, downloading, μεταποίησης, μεταπώλησης, δημιουργίας παράγωγης εργασίας δεδομένων (συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών δεδομένων) και πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων και του περιεχομένου και υλικού (φωτογραφίες, γραφικά, κείμενα κτλ) του Δικτυακού τόπου.

Επίσης απαγορεύεται η παρακώλυση με οποιονδήποτε τρόπο της λειτουργίας του Δικτυακού Τόπου, καθώς και η τυχόν παράνομη και μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση του περιεχομένου της. Δεν πρέπει με κανένας τρόπο και μέσο να προκαλέσετε αξιόποινες πράξεις στο ή μέσω του Δικτυακού Τόπου που να προσβάλλουν δικαιώματα της Εταιρείας, των άλλων Χρηστών ή/και τρίτων. Σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η απαγόρευση αποστολής spam ή άλλου υλικού επηζήμιου για τα συμφέροντά μας, τα συμφέροντα των άλλων Χρηστών ή/και τρίτων.

Η σύνδεσή σας στο Δικτυακό μας Τόπο γίνεται με δικά σας μέσα και δια μέσου επιλεγμένων από εσάς εταιρειών και παρόχων.

  1. Αποζημίωση

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε την Εταιρεία μας και οποιονδήποτε τρίτο έλκει δικαιώματα από αυτή  για οποιαδήποτε ζημία τυχόν υποστεί από μη νόμιμη ή και μη σύμφωνη με τους παρόντες Γενικούς Όρους χρήση του Δικτυακού Τόπου και των παρεχόμενων σε αυτόν Υπηρεσιών. Όλοι οι περιορισμοί ευθύνης που τίθενται στο παρόν, ισχύουν στο σύνολό τους ως έγκυροι και σύμφωνοι με την καλή πίστη και τα συναλλακτικά ήθη, και οι Χρήστες συναινούν στις εξαιρέσεις και περιορισμούς αυτούς.

 

  1. Ασφάλεια

Η WorkTogether αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της WorkTogether επιτυγχάνεται με τα μέτρα που έχουμε λάβει για να εξασφαλίσουμε το απόρρητο των συναλλαγών σας, όπως περιγράφονται τόσο στην ενότητα περί πληρωμής όσο και κατωτέρω.

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: το όνομα χρήστη (username) και ο προσωπικός κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

 

  1. Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στο www.worktogether.gr είναι εμπιστευτικές και η WorkTogether έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών/ αιτημάτων σας.

Η WorkTogether δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Στην περίπτωση που η WorkTogether χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων του, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

 

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

  1. Τελικοί Όροι

Οι παρόντες Γενικοί Όροι αποτελούν  τους τελικούς και μοναδικούς όρους σε ισχύ αναφορικά με την παροχή της Υπηρεσίας εκ μέρους της Επιχείρησης στον Χρήστη και καταργούν τυχόν προ ισχύσαντες όρους, προηγούμενες συμβάσεις και διακανονισμούς, έγγραφους ή προφορικούς μεταξύ της Επιχείρησης και του Χρήστη αναφορικά με τη χρήση της Υπηρεσίας.

 

Παραίτηση

Καμία καθυστέρηση, αμέλεια ή ανοχή της Επιχείρησης στην επιβολή της τήρησης κάποιου παρόντος όρου από τον Χρήστη, δεν αποτελεί παραίτηση ούτε βλάπτει προβλεπόμενο στην παρούσα  δικαίωμά της. Εάν οποιοσδήποτε παρόν όρος ήθελε κριθεί από οποιοδήποτε αρμόδιο Δικαστήριο η Αρχή ως άκυρος και κατά συνέπεια ανεφάρμοστος, ο όρος αυτός δε θα συμπαρασύρει σε ακυρότητα τους υπόλοιπους όρους της παρούσης, οι οποίοι θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ.

 

Ακυρότητα όρων

Στην περίπτωση που κάποιο τμήμα του παρόντος κηρυχθεί ή ορισθεί με δικαστική απόφαση άκυρο, η ακυρότητα αυτή δεν θα επηρεάσει το κύρος του υπολειπόμενου τμήματος του παρόντος, το οποίο θα παραμείνει ισχυρό σαν οι παρόντες Γενικοί Όροι να είχαν εκτελεσθεί με το άκυρο τμήμα τους διαγεγραμμένο. Η Επιχείρηση θα επιδιώξει να αντικαταστήσει κάθε άκυρο όρο, με νέο έγκυρο όρο, του οποίου το αποτέλεσμα θα είναι το εγγύτατο ισοδύναμο αυτού που ακυρώθηκε.

Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Οι παρόντες όροι ερμηνεύονται κατά το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διαφορά μεταξύ των συμβαλλομένων σχετικά με την εφαρμογή, ερμηνεία, ακυρότητα όρων της σύμβασης, την ύπαρξη ή ανυπαρξία δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των συμβαλλομένων εκ συμβάσεως ή και εκ αδικοπραξίας, ερμηνεύεται σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία. Ως καταναλωτές μπορείτε να προσφύγετε σε φορείς ΕΕΔ, για κάθε είδος διαφοράς που έχετε με τους προμηθευτές αγαθών ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως του τι αγόρασαν (με την εξαίρεση υπηρεσιών υγείας και ανώτατης εκπαίδευσης) και πως το αγόρασαν (ηλεκτρονικά ή μη, εγχώρια ή διασυνοριακά Για την επίλυση κάθε διαφοράς που τυχόν προκύψει κατά την ερμηνεία- εφαρμογή των παρόντων όρων χρήσης καθώς και από την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών συναλλαγών, μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου, αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης (Ελλάδα).

Για την εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς, ο Πελάτης μπορεί να απευθύνεται στους αρμόδιους φορείς εξωδικαστικής διευθέτησης καταναλωτικών διαφορών, π.χ. στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (Πλ. Κάνιγγος, 10181, Αθήνα, τηλ.: 1520, φαξ: 210 3843549), ή/και στον Συνήγορο του Καταναλωτή (www.synigoroskatanaloti.gr, Λ. Αλεξάνδρας 144, 114 71, Αθήνα, τηλ.: 210 6460734, φαξ: 210 6460414), στις Επιτροπές Φιλικού Διακανονισμού καταναλωτικών διαφορών (άρθρο 11 του ν.2251/1994) που εδρεύουν στους κατά τόπους Δήμους της χώρας. 

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο Πελάτης έχει πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα και διαμένει στην Ε.Ε., μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτόν τον ιστότοπο: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show  για εξωδικαστική διευθέτηση της διαφοράς. Ο πιστοποιημένος για τον σκοπό αυτό Φορέας Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ) είναι: Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας (ECC GREECE), Λεωφ. Αλεξάνδρας αρ. 144, 11 471, Αθήνα, +30 2106460284, +30 2106460784, [email protected]. Ο Πελάτης μπορεί να επικοινωνεί με τον ως άνω φορέα προκειμένου να τον καθοδηγήσει καθ’ όλη τη διαδικασία υποβολής και διεκπεραίωσης της καταγγελίας του. 

Η προστασία που επιφυλάσσουν οι διατάξεις του νόμου περί συμβάσεων συναπτόμενων από απόσταση, όπως και οι παρόντες όροι, υπογραμμίζεται ότι εφαρμόζεται στις συναλλαγές μόνο με φυσικά πρόσωπα, τα οποία συναλλάσσονται για λόγους που δεν εμπίπτουν στην εμπορική, βιοτεχνική, επιχειρηματική ή ελευθέρα επαγγελματική τους δραστηριότητα. 

Εάν οποιοδήποτε τμήμα της σύμβασης πώλησης σύμφωνα με τους παρόντες όρους αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει.

Όλες οι κοινοποιήσεις πρέπει να γίνονται εγγράφως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επίσημη γλώσσα της ιστοσελίδας

Η επίσημη γλώσσα της Ιστοσελίδας είναι η ελληνική. Η Εταιρεία δε φέρει ευθύνη για ανακρίβειες στη μετάφραση της ιστοσελίδας σε άλλες γλώσσες. Σε περίπτωση διαφορών μεταξύ ελληνικού και αγγλικού κειμένου υπερισχύει το ελληνικό.

 

Επικοινωνία-Πολιτική Αντιμετώπισης Παράπονων – Υποστήριξη Πελάτη μετά την Πώληση

Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/ χρήστης έχει οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεται οποιαδήποτε βοήθεια σε σχέση με την χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου παρακαλείται όπως επικοινωνήσει με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της WorkTogether στo τηλέφωνο 6936982550/1, η αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο [email protected] αναφέροντας το ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό παραγγελίας.

Τελευταία Ενημέρωση

Οι όροι χρήσης ενδέχεται να τροποποιούνται όταν αυτό είναι αναγκαίο. Η τελευταία επικαιροποίηση πραγματοποιήθηκε στις 13/09/2024. Παρακαλούνται οι χρήστες της ιστοσελίδας να ανατρέχουν κατά τακτά χρονικά διαστήματα σε αυτούς, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν προσαρμογές σε νέες διατάξεις της νομοθεσίας και διαφοροποιήσεις.


Οι παρόντες Όροι επέχουν θέση πληροφόρησης του όρου 3β του Ν. 2251/1994.

 

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ – ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΩΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ

 

  1. Εισαγωγή

 

Οι ακόλουθοι Ειδικοί Όροι χρήσης (εφεξής “Όροι”) διέπουν τη χρήση της πλατφόρμας μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Οι Όροι αυτοί αποτελούν δεσμευτική συμφωνία μεταξύ της Εταιρείας μας και των χρηστών της πλατφόρμας, με σκοπό την πώληση αγαθών και υπηρεσιών. Οι ειδικοί όροι που αφορούν τους πωλητές περιλαμβάνονται σε αυτή την ξεχωριστή ενότητα και ρυθμίζουν τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των πωλητών που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα μας για να αναρτούν και να πωλούν τα προϊόντα τους, αλλά και τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα της Εταιρείας μας, με βάση την ενιαία νομική συμφωνία των μερών με τους παρόντες όρους.

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους Ειδικούς Όρους αλλά και τους Γενικούς Όρους Χρήσης.

Η Εταιρεία μας, παρέχει μία πλατφόρμα όπου οι χρήστες/πωλητές μπορούν να ανεβάζουν/αναρτούν και να πωλούν ψηφιακό περιεχόμενο μέσω της πλατφόρμας μας. Οι χρήστες αποδέχονται να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σύμφωνα με τους όρους αυτούς.

Σας προτρέπουμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτούς τους Όρους πριν χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας. Εάν δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος των όρων αυτών, παρακαλούμε να απέχετε από την χρήση της ιστοσελίδα μας. Η συνέχιση της χρήσης του δικτυακού μας τόπου τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης (γενικούς και ειδικούς) από τον πωλητή/χρήστη, ο οποίος σε περίπτωση διαφωνίας με αυτούς οφείλει να μην κάνει χρήση και να εγκαταλείψει τον διαδικτυακό μας ιστότοπο.

 

  1. Αντικείμενο Συμφωνίας

 

Ο/Η πωλητής/τρια ή Παρέχων/ουσα την υπηρεσία ή Χρήστης  πρέπει να εγγραφεί και να αποδεχθεί τους παρόντες όρους για να μπορεί να διαθέσει προς πώληση τα ψηφιακά ή μη προϊόντα του μέσω της πλατφόρμας μας. Πρόκειται πιο συγκεκριμένα, για  παροχή ανεξάρτητων υπηρεσιών και δη παροχή, σε οποιαδήποτε ψηφιακή μορφή περιεχομένου, ήτοι στην παροχή φοιτητικών σημειώσεων σε ψηφιακή επεξεργάσιμη ή μη μορφή.

 

Η Εταιρεία θα προβεί στη διάθεση και πώληση του ψηφιακού περιεχομένου μέσω του ηλεκτρονικού της ιστοτόπου https://worktogether.gr/, διατηρώντας για την ίδια ενός ποσοστού κέρδους επί της τιμής πώλησης (αναλυτικότερα η πολιτική τιμολόγησης της εταιρείας παρακάτω).

 

  1. Ορισμοί

 

α) Η Εταιρεία: Το νομικό πρόσωπο που διαχειρίζεται και λειτουργεί την ιστοσελίδα, με αντικείμενο την μεταπώληση φοιτητικών σημειώσεων. Η Εταιρεία είναι υπεύθυνη για την παροχή της πλατφόρμας, την επεξεργασία των πληρωμών και την εξυπηρέτηση πελατών. 

 

β) Ο Πωλητής: Ο/Η φοιτητής/τρια ή το άτομο που κατέχει και είναι κύριος/α και συγγραφέας  φοιτητικών σημειώσεων και επιλέγει να τις διαθέσει προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας (άλλως ο/η αντισυμβαλλόμενος/η). Ο Πωλητής συμφωνεί να συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης της Εταιρείας και να παρέχει ακριβείς, αξιόπιστες και σημειώσεις και της κυριότητας του.

 

γ) Αποδοχή των Όρων/Συμφωνία μερών: Η ρητή συμφωνία μεταξύ της Εταιρείας και του Πωλητή, κατά την οποία ο Πωλητής αποδέχεται τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας. Αυτή η συμφωνία (αλλιώς σύμβαση) τίθεται σε ισχύ μόλις ο Πωλητής σημειώσει το checkbox αποδοχής των όρων κατά την εγγραφή του και αρχίσει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας για τη διάθεση των σημειώσεών του. Σε περίπτωση κατά την οποία για οποιοδήποτε λόγο (π.χ τεχνικού θέματος ή/και μη εμφάνισης του checkbox αποδοχής) δεν γίνει αποδοχή τεκμαίρεται η σιωπηρή συναίνεση και αποδοχή των όρων με τη συνέχιση της χρήσης της ιστοσελίδας και την μη ρητή εναντίωση.

 

  1. Υποχρεώσεις της Εταιρείας προς τους Πωλητές

 

Η Εταιρεία αναλαμβάνει την φιλοξενία και πώληση του ψηφιακού περιεχομένου των χρηστών, διασφαλίζοντας τα πνευματικά δικαιώματα των πωλητών. Η εταιρεία ευθύνεται για την κοστολόγηση και την ανάρτηση των σημειώσεων, καθώς και για την τακτική πληρωμή των χρηστών.

 

Η Εταιρεία  υποχρεούται να  φροντίζει για την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων αρμοδιότητας της, που θα θέτει υπόψη της ο/η πωλητής/τρια.

Η Εταιρεία οφείλει να φιλοξενήσει στον ιστότοπό της, τις φοιτητικές σημειώσεις του/της πωλητή/τριας οποιασδήποτε μορφής είτε προσωπικές είτε από διαλέξεις εκάστου μαθήματος και να τις αναρτά και πωλεί, λειτουργώντας ως μεσάζων. 

Η Εταιρεία οφείλει, να διαφυλάξει και να σεβαστεί τα πνευματικά δικαιώματα και την πνευματική ιδιοκτησία των συγγραφέων-συνεργατών της και συμφωνούντων στο παρόν, μη οικειοποιούμενη την ως άνω πνευματική ιδιοκτησία του/της πωλητή/τριας. Επιπλέον, οφείλει να φιλοξενήσει τις ως άνω σημειώσεις γνωρίζοντας στο κοινό της, ότι πρόκειται για δημιουργίες άλλων στις οποίες δεν έχει πνευματικό δικαίωμα η ίδια.

Η Εταιρεία οφείλει να μη δεσμεύει τους συνεργάτες – συγγραφείς με οποιοδήποτε άλλο τρόπο πέραν της  ανεξάρτητης συνεργασίας και παροχής υπηρεσιών.

Η Εταιρεία οφείλει να τηρεί τις φορολογικές τις υποχρεώσεις σε σχέση με τους συνεργάτες της-φοιτητές σύμφωνα πάντα με το νόμο, διασφαλίζοντας την μεταξύ τους σχέση ανεξάρτητων υπηρεσιών.

Η Εταιρεία φέρει την υποχρέωση καταβολής του τίτλου κτήσης για κάθε πληρωμή που διενεργείται προς τους πωλητές, σύμφωνα με τους οριζόμενους κανόνες και τις διατάξεις των αρμόδιων φορολογικών αρχών, όπως αυτές καθορίζονται στην (ΠΟΛ.1120/25.4.2014). Το ποσοστό του τίτλου κτήσης ανέρχεται σε 20,28%, το οποίο καταβάλλεται από τους αγοραστές και δεν αποδίδεται στους πωλητές, ούτε επιμερίζεται μεταξύ αυτών. Επιπροσθέτως, ο Φόρος Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) που επιβάλλεται στους αγοραστές δεν επιμερίζεται μεταξύ της Εταιρείας και των εμπλεκομένων μερών, αλλά αποδίδεται απευθείας στις αρμόδιες φορολογικές αρχές του κράτους. Συνεπώς, οι υποχρεώσεις καταβολής του τίτλου κτήσης και του ΦΠΑ βαρύνουν αποκλειστικά τους αγοραστές, ενώ οι σχετικές πληρωμές διενεργούνται απευθείας προς τις αρμόδιες φορολογικές αρχές, χωρίς να εμπλέκονται οι πωλητές ή να υπάρχει διαμοιρασμός των σχετικών ποσών μεταξύ των συμβαλλομένων μερών.

Εντολές στον/ην πωλητή/τρια για χορήγηση  πληροφοριών σε οποιονδήποτε τρίτο, εάν και εφόσον χρειαστεί δίνονται μόνο από τους εκπροσώπους της Εταιρείας όπως αυτοί έχουν οριστεί, για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων και συμμόρφωσης με τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 (βλ. πολιτική απορρήτου).

Η Εταιρεία ευθύνεται για την κοστολόγηση, την ανάρτηση και την τακτική πληρωμή των πωλητών. Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των σημειώσεων το χρηστών. Η ευθύνη για τον έλεγχο της ακρίβειας και της νομιμότητας του περιεχομένου επαφίεται στους χρήστες.

  1. Υποχρεώσεις Πωλητών προς την Εταιρεία

Ο/Η Πωλητής/τρια οφείλει να παρέχει τις επαγγελματικές υπηρεσίες του κατά σύμφωνο τρόπο με τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη, και να διασφαλίζει τη νομιμότητα στην παροχή των υπηρεσιών του. 

Κατά την εκτέλεση της εδώ συμφωνίας, ο παρέχων την υπηρεσία είναι υπεύθυνος για την ορθή μεταφορά των σημειώσεων του, οι οποίες θα πρέπει να είναι πέραν από ορθές, αληθείς και να έχουν ελεγχθεί πριν από την παράδοση και για την ακρίβεια των δηλώσεων σε αυτές και του εν γένει περιεχομένου τους. 

Ρήτρα μη ανταγωνισμού: Ο/Η Πωλητής/τρια οφείλει, να διαθέτει τις σημειώσεις του μόνο στην Εταιρεία μας κατά αποκλειστικότητα και να μην τις παραχωρεί σε κανέναν άλλο για όσο διάστημα διαρκεί η συμφωνία και για 1 έτος μετά την λήξη αυτής.

Ο παρέχων την υπηρεσία οφείλει, να γνωρίζει ότι, αν και η παροχή είναι υπό τη μορφή ανεξάρτητης υπηρεσίας εντούτοις, έχεις την υποχρέωση της αποκλειστικής συνεργασίας και σεβασμού της μεταξύ αυτού και της Εταιρείας σχέσης, διαφυλάττοντας οποιαδήποτε πληροφορία που τυχόν του γνωστοποιηθεί, η οποία αφορά εμπορικό απορρήτου ή τεχνογνωσία της Εταιρείας, καθώς επίσης να διαφυλάσσει την αποκλειστική σχέση μη παρέχοντας σε ανταγωνιστικές Εταιρείες ή άλλες γενικά Εταιρείες τις σημειώσεις που έχει παραχωρήσει και  στην Εταιρεία.

Ο/Η Πωλητής/τρια οφείλει, να μην παρέχει/πωλεί σε άλλες Εταιρείες σημειώσεις που έχει παραχωρήσει στην Εταιρεία μας. Η αποκλειστική σχέση αφορά κάθε σημείωση που έχει στην κυριότητα του ο συνεργάτης – φοιτητής. Απαγορεύεται ρητά η δημοσίευση και πώληση (είτε σε φυσικό είτε σε ηλεκτρονικό κατάστημα) είτε από τον ίδιο το φοιτητή είτε από άλλες ανταγωνιστικές ή μη Εταιρείες των σημειώσεών του/της κατά τη διάρκεια ισχύος της παρούσας και μετά το πέρας 1 έτους από την λήξη της, για όσες σημειώσεις έχει παραχωρήσει μέχρι του χρονικού σημειου της ληξης της σύμβασης στην Εταιρεία μας. Μετά τη λήξη της σύμβασης και για το διάστημα του ενός έτους, ο περιορισμός δεν αφορά σημειώσεις  που δεν έχουν δημοσιευθεί και αναρτηθεί στην πλατφόρμας της Εταιρείας μας

Ρητά απαγορεύεται η παραβίαση της ως άνω ρήτρας. Στην περίπτωση που ο πωλητής/συνεργάτης πωλήσει τις σημειώσεις του κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας, με άλλο υπαρκτό ή ψευδές (ψευδώνυμο) όνομα, λύεται αυτοδικαίως η παρούσα συμφωνία και η μεταξύ της Εταιρείας και του αντισυμβαλλομένου οικονομική συμφωνία περί αμοιβής, ενώ η Εταιρεία θα μπορεί να εκμεταλλεύεται εμπορικά τις σημειώσεις που ο/η πωλητής/τρια έχει παραδώσει και παραχωρήσει το δικαίωμα εκμετάλλευσης μέσω της παρούσας συμφωνίας για διάστημα 2 ετών από τη λύση της σύμβασης, ακόμα και αν το γεγονός της παραβίασης γίνει γνωστό / κοινοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο στην Εταιρεία, οπότε τα 2 χρόνια εμπορικής εκμετάλλευσης των σημειώσεων θα ξεκινήσουν από την ημέρα κατά την οποία η Εταιρεία θα λάβει γνώση του γεγονότος της παραβίασης.

Ο/Η πωλητής/τρια οφείλει, να παρέχει τις χειρόγραφες σημειώσεις του καθαρές, χωρίς λάθη οποιασδήποτε μορφής, ευανάγνωστες και ευκρινώς γραμμένες, ώστε να μπορέσει να γίνει ευκολότερα ο έλεγχός τους από την Εταιρεία μας και οι μετέπειτα πώληση τους.

Οι πωλητές είναι υπεύθυνοι για την συμμόρφωση με όλες τις ισχύουσες νομικές υποχρεώσεις τους.

  1. Αμοιβή/ Συμφωνία περί κατανομής κερδών

Ο/Η πωλητής/τρια αναλαμβάνει να παραχωρήσει το δικαίωμα εκμετάλλευσης των φοιτητικών εργασιών/σημειώσεων  και την πώληση αυτών στην Εταιρεία διατηρώντας ποσοστό επί της τιμής πωλήσεως ως αμοιβή. 

Πιο συγκεκριμένα, ο αντισυμβαλλόμενος/ πωλητής έχει τις εξής δυνατότητες, όσο αφορά, την αμοιβή του:

 

Επιλογή 1: 50% ποσοστό κέρδους από την πώληση βάσει της αρχικής τιμής που θα ορίσει η Εταιρεία, χωρίς ψηφιοποιημένη δακτυλογράφηση (χειρόγραφες σημειώσεις του/της πωλητή/τριας) ή μετά από την ψηφιακή μορφοποίηση του κειμένου των σημειώσεων από την Εταιρεία.

 

Ο/Η πωλητής/τρια θα λαμβάνει το 50% της κερδοφορίας που θα προκύψει από την πώληση της/των σημείωσής/ων του, βάσει της αρχικής τιμής, και όχι της τελικής τιμής που θα καθορίσει η Εταιρεία μετά  από ψηφιακή μορφοποίηση και δακτυλογράφηση του κειμένου των σημειώσεων που τυχόν θα πραγματοποιείται από αυτή, εκτιμώντας οποιοδήποτε επιπλέον κόστος ή έξοδο στο οποίο η ίδια προέβη για την ως άνω ψηφιακή μορφοποίηση των σημειώσεων.

 

Επιλογή 2: 50% ποσοστό κέρδους από τη τελική τιμή μετά από την ψηφιοποιημένη μορφοποίηση αυτών  από τον πωλητή / φοιτητή.

 

Ο/Η πωλητής/τρια θα λαμβάνει το 50% της κερδοφορίας που θα προκύψει από την πώληση της/των σημείωσής/ων του/της, βάσει της τελικής τιμής την οποία θα καθορίσει η Εταιρεία.

 

Ο/Η αντισυμβαλλόμενος/η (πωλητής/τρια) και η Εταιρεία συμφωνούν στην καταβολή της αμοιβής με βάση των ως άνω επιλογών και μετά από έγγραφη και ρητή συμφωνία/δήλωση των μερών μέσω είτε της πλατφόρμας είτε με ηλεκτρονική αλληλογραφία ή με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο ορίσει η Εταιρεία ή/και συνδυασμό αυτών.  

 

Ο υπολογισμός της τιμής πωλήσεως θα γίνεται βάσει του δείκτη καθαρότητας των σελίδων, του δείκτη ευαναγνωστίας, τον τελικό αριθμό σελίδων των σημειώσεων, καθώς και οποιουδήποτε άλλου δείκτη ορίσει η Εταιρεία.

Για τη διαμόρφωση της τελικής τιμής πώλησης μιας σημείωσης, λαμβάνονται υπόψη η καθαρή τιμή της σημείωσης, ο ΦΠΑ (24%) και ο τίτλος κτήσης (20,28%). Από τα παραπάνω στοιχεία, το μόνο ποσό που επιμερίζεται μεταξύ της Εταιρείας και του αντισυμβαλλομένου είναι η τιμή της σημείωσης, η οποία διαμοιράζεται σε ποσοστό 50%. Οι υπόλοιποι συντελεστές, όπως ο ΦΠΑ και ο τίτλος κτήσης, καταβάλλονται απευθείας από τους αγοραστές στις αρμόδιες φορολογικές αρχές και δεν επιβαρύνουν τους πωλητές. Ως εκ τούτου, οι πωλητές δεν υπόκεινται σε επιπλέον κρατήσεις από την Εταιρεία.

Ο/Η πωλητής/τρια διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή μέσω της πλατφόρμας και του προσωπικού του λογαριασμού για τις πωλήσεις των προϊόντων του καθώς και για την κερδοφορία που προκύπτει από αυτές. Αναφορικά με την πληρωμή των κερδών, ο πωλητής θα έχει τη δυνατότητα, αφού συγκεντρώσει το ελάχιστο ποσό των είκοσι ευρώ (20€)  από πωλήσεις, να αιτηθεί την καταβολή του ποσού αυτού ή οποιουδήποτε μεγαλύτερου ποσού, εφόσον επιλέξει να συγκεντρώσει περαιτέρω κέρδη πριν ζητήσει την καταβολή των κερδών του. Σε κάθε περίπτωση, μετά τη συγκέντρωση του αρχικού ποσού των είκοσι ευρώ (20€), ο πωλητής θα μπορεί να ζητήσει την πληρωμή των κερδών του για κάθε επιπλέον πώληση, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα μέσω της πλατφόρμας. Η καταβολή του αιτούμενου ποσού θα γίνεται σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής του πωλητή.

Η Εταιρεία μας αναγνωρίζει και σέβεται την σημασία της ιδιωτικότητας των πωλητών/συνεργατών της. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται και διατίθενται θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της παρούσας συμφωνίας/σύμβασης. Καμία πληροφορία που συλλέγεται δεν θα αποκαλυφθεί σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του/της πωλητή/τριας. Τα μέρη δεσμεύονται να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διατήρηση της ασφάλειας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Οποιεσδήποτε αλλαγές σχετικά με την πολιτική απορρήτου θα γνωστοποιούνται γραπτώς.

 

Η Εταιρεία θα διατηρεί ακριβείς εγγραφές όλων των πωλήσεων και κερδοφορίας που προκύπτουν από κάθε σημείωση.  Ο/Η πωλητής/τρια έχει το δικαίωμα να ελέγξει τις εγγραφές της Εταιρείας μέσω του λογαριασμού του στην πλατφόρμα προκειμένου να εξασφαλίσει την ακρίβεια των υπολογισμών κερδοφορίας τους.

Πέραν της ανωτέρω αμοιβής ο/η πωλητής/τρια δεν δικαιούται άλλης αμοιβής ή επιδόματος εορτών –αδείας κ.τ.λ. ή αποζημιώσεων οποιασδήποτε μορφής. Για κάθε περαιτέρω συνεργασία που δεν αναφέρεται ρητά στους παρόντες όρους θα συμφωνείται εκ των προτέρων πρόσθετη αμοιβή. 

Για την είσπραξη της αμοιβής θα εκδίδεται από την Εταιρεία μας το προβλεπόμενο νόμιμο παραστατικό. Το ποσό  της αμοιβής θα είναι καθαρό όπως αναλυτικά αναφέρεται παραπάνω,  χωρίς κρατήσεις

Η λαμβανόμενη  αμοιβή θεωρείται δίκαιη και λογική για τα συμφωνηθέντα μεταξύ των δύο μερών και θα κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό του αντισυμβαλλομένου/πωλητή στον οποίο και θα είναι κύριος δικαιούχος. Στην περίπτωση κατά την οποία ο/η πωλητής/τρια κοινοποιήσει τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο δεν είναι κύριος δικαιούχος, θα πρέπει να έιναι τουλάχιστον συνδικαιούχος και να ενημερώσει εγγράφως την Εταιρεία, προσκομίζοντας αποδεικτικό τραπέζης. Σε περίπτωση λάθους, όπως την αναγραφή λανθασμένου αριθμού λογαριασμού ή αριθμού IBAN, ή /και στην περίπτωση που δοθεί λογαριασμός ο οποίος δεν έχει καμία σύνδεση με τον πωλητή και είναι αριθμός λογαριασμού τρίτου, η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη αποζημίωσης.

Σε περίπτωση που ο/η πωλητής/τρια είναι ανήλικος/η, η Εταιρεία οφείλει, σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία και τον Αστικό Κώδικα, να εξασφαλίσει την κατά νόμο συναίνεση από τους γονείς ή από τους ασκούντες την επιμέλεια ή κηδεμόνες του ανήλικου πωλητή/τριας για τη διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής με αυτή (άρθρα 129, 133, και 136 ΑΚ). Οι γονείς ή οι κηδεμόνες του ανήλικου πωλητή/τριας θα πρέπει να παρέχουν τη συναίνεσή τους για τη συμμετοχή του ανήλικου/ης σε οποιαδήποτε συναλλαγή με την Εταιρεία γραπτώς. Επιπλέον, για την πραγματοποίηση πληρωμών ή άλλων χρηματικών συναλλαγών, γίνεται δεκτός τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο ο ανήλικος/η είναι συνδικαιούχος.

Η καθυστέρηση πληρωμής των εκδοθέντων παραστατικών για την αμοιβή του/της πωλητή/τριας πέραν των εξήντα (60) ημερολογιακών ημερών, επιβαρύνει την Εταιρεία με τους νόμιμους τόκους, τους οποίους μαζί με το ποσό που οφείλεται αφαιρουμένων τυχόν πληρωμών σε δόσεις από την Εταιρεία, μπορεί να ζητηθεί/απαιτηθεί από τον/την πωλητή/τρια. Στην περίπτωση καθυστέρησης εξόφλησης των παραστατικών που ήδη έχουν εκδοθεί πέραν των 60 ημερών,  ο/η πωλητής/τρια  θα  έχει το δικαίωμα λύσης της συνεργασίας, εκτός εάν για την καθυστέρηση αποπληρωμής ευθύνεται αποκλειστικά ο/η ίδιος/α,  αποκλειόμενης οποιασδήποτε φύσεως ευθύνης της Εταιρείας μας. Σε περίπτωση ευθύνης αποκλειστικά της Εταιρείας ο/η πωλητής/τρια μπορεί, πέραν της λύσεως της σύμβασης, να αναζητήσει, με επιφύλαξη, οποιαδήποτε θετική η αποθετική ζημία από την Εταιρεία.

 

  1. Διάρκεια Συμφωνίας – Λύση αυτής από τον πωλητή

 

Η συμφωνία μεταξύ της Εταιρείας μας και του/της πωλητή/τριας είναι διαρκής και αορίστου χρόνου, και συνεχίζεται μέχρι την τυχόν λύση της από τα μέρη για οποιαδήποτε νόμιμη και σύμφωνη με τα συναλλακτικά ήθη αιτία.

 

Σε περίπτωση που ο/η πωλητής/τρια δεν επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας με την  Εταιρεία μας υποχρεούται  να αιτιολογήσει την απόφαση του αυτή καθώς και να ειδοποιήσει εγγράφως άμεσα με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο, (όπως παραδείγματος χάριν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail)) την Εταιρεία. Η λύση της σύμβασης επέρχεται μετά το πέρας 10 ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης λύσης της συμφωνίας εκ μέρους του/της πωλητή/τριας.

 

Στην ως άνω περίπτωση, η Εταιρεία θα μπορεί να εκμεταλλεύεται εμπορικά τις σημειώσεις που ο/η πωλητής/τρια έχει παραδώσει και παραχωρήσει το δικαίωμα εκμετάλλευσης μέσω της παρούσας συμφωνίας για το χρονικό διάστημα των 10 ημερών μέχρι την λήξη της σύμβασης, αλλά και μετά την λύση αυτής για το χρονικό διάστημα 1 έτους, ενώ ο/η πωλητής/τρια μετά την συμφωνηθείσα  ημερομηνία  λύσεως της συμφωνίας, δεν θα μπορεί να εκμεταλλευτεί εμπορικά τις σημειώσεις που έχει παραχωρήσει στην Εταιρεία μας, λόγω της αποκλειστικής σχέσεις συνεργασίας με την Εταιρεία μας για το ως άνω χρονικό διάστημα ενός έτους. Επιπροσθέτως, στην περίπτωση που ο λόγος λύσης της σύμβασης είναι αδικαιολόγητος από τα συναλλακτικά ήθη και με σκοπό αθέμιτου ανταγωνισμού, ο χρόνος εμπορικής εκμετάλλευσης των σημειώσεων μετά την λύση της σύμβασης θα μετατρέπεται σε 2 έτη (βλ. ενότητα 5) .

 

Σε περίπτωση λύσης της συμφωνίας, ο/η πωλητής/τρια οφείλει να αφαιρέσει όλα τα προϊόντα από το λογαριασμό (προφίλ) που έχει δημιουργήσει  στην πλατφόρμα, και να ζητήσει την διαγραφή του λογαριασμού του από την Εταιρεία, εντός 5 ημερών από την ημερομηνία λύσης. Και σε αυτή την περίπτωση ισχύουν οι όροι της παρούσας συμφωνίας καθώς επίσης και οι γενικοί όροι απορρήτου.

 

  1. Λόγοι λύσης της σύμβασης από την Εταιρεία

 

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να καταγγείλει τη σύμβαση με τον πωλητή σε περίπτωση παραβίασης των όρων χρήσης ή άλλων νομικών υποχρεώσεων αυτού.

 

Η Εταιρεία έχει την δυνατότητα να λύσει την σύμβαση στην περίπτωση που διαπιστώσει ανεπαρκή ποιότητα των σημειώσεων του/της πωλητή/τριας, είτε αφορά το περιεχόμενο είτε αφορά την παρουσίαση (κατάσταση) αυτών. 

 

Η Εταιρεία έχει το δικαίωμα λύσης της σύμβασης στην περίπτωση κατά την οποία ο/η πωλητής/τρια επιδεικνύει συμπεριφορά που θεωρείται ανάρμοστη ή εκφράζει τη δυσαρέσκειά του με ασέβεια ή υποτιμητικό τρόπο προς την Εταιρεία, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες της. Κάθε τέτοιου είδους ενέργεια θα θεωρείται παραβίαση της σύμβασης, ενώ θα δίνει το δικαίωμα καταγγελίας της στην Εταιρεία. Η κακή συμπεριφορά περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη λεκτική κακοποίηση, την προσβλητική γλώσσα, την παρενόχληση ή οποιαδήποτε συμπεριφορά που υπονομεύει τη σχέση σεβασμού και τον επαγγελματικό χαρακτήρα της με την παρούσα σύμβαση συνεργασίας μεταξύ των μερών. Η ως άνω συμπεριφορά δύναται, ενδεικτικώς, να εκδηλώνεται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, με σχόλια και σχολιασμούς σε μέσα μαζικής επικοινωνίας, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή οποιωνδήποτε άλλων μέσων επικοινωνίας.

 

Στην περίπτωση λύσης της συμφωνίας από την Εταιρεία ισχύουν οι χρόνοι εμπορικής εκμετάλλευσης των σημειώσεων, όπως αναφέρονται στις ενότητες 5 & 7.

 

  1. Λοιποί Όροι – Τελικές διατάξεις

 

Ρητά συμφωνείται ότι οι συμβαλλόμενοι συνδέονται μεταξύ τους με σχέση  ανεξάρτητων υπηρεσιών και όχι  με σχέση παροχής εξαρτημένων υπηρεσιών ή εργασίας.

 

Η τροποποίηση των όρων αυτών, που όλοι θεωρούνται ουσιώδεις, θα γίνεται αποκλειστικά και μόνον εγγράφως. Οποιαδήποτε αλλαγή θα κοινοποιείται στους πωλητές, οι οποίοι εάν συναινούν θα πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως ενώ θα πρέπει παράλληλα να επιλέξουν με την είσοδο στο λογαριασμό τους, checkbox δηλώνοντας με την πράξη τους αυτή, ότι έχουν ενημερωθεί για την αλλαγή των όρων.

Τα συμβαλλόμενα μέρη δεν δικαιούνται να υποκατασταθούν από τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο εν όλω ή εν μέρει στα δικαιώματα ή υποχρεώσεις τους που απορρέουν από την παρούσα, ούτε επιτρέπεται από οποιονδήποτε των συμβαλλομένων η εκχώρηση μέρους ή όλων των όρων χωρίς την έγγραφη έγκριση της Εταιρείας. Δεν θεωρείται υποκατάσταση η τυχόν αλλαγή της μορφής της Εταιρείας.

 

Ρητά συμφωνείται ότι οι παρόντες όροι χρήσης αναφέρεται σε παροχή ανεξάρτητων υπηρεσιών και δεν έχουν εφαρμογή σε αυτό οι διατάξεις των άρθρων 38 & 39.9 του Νόμου 4387/2016 όπως ισχύουν μετά την τροποποίησή τους με τον ν. 4670/2020, οι οποίες αφορούν και ρυθμίζουν σχέσεις εξαρτημένης εργασίας. Ο/Η πωλητής/τρια δεν υπόκειται σε προσωπική και νομική εξάρτηση από την Εταιρεία. 

Η Εταιρεία και ο/η πωλητής/τρια δύνανται ανά πάσα στιγμή να καταγγείλουν σύννομα και βάσει των συναλλακτικών ηθών, ευλόγως  την μεταξύ τους συμφωνία.

 

Για κάθε θέμα που δεν ρυθμίζεται με τους παρόντες όρους θα ισχύουν οι γενικές διατάξεις του νόμου. Κάθε αμφισβήτηση  σχετική με την ερμηνεία αυτών λύεται από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, τα οποία είναι και αποκλειστικώς αρμόδια για την επίλυση των διαφορών που τυχόν προκύψουν από αυτούς.

 

Φοιτητικές σημειώσεις - Έξτρα εισόδημα για φοιτητές
Logo
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Shopping cart